Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Ventilatieroosters

Gezonde lucht in huis

Ventilatie is van ontzettend groot belang. Dat is ook tijdens de coronacrisis maar eens gebleken. Om een gezonde luchtkwaliteit te hanteren in een woning is goed ventileren van immens groot belang. In een woning wordt veel vocht gecreëerd. Dit komt door verschillende bezigheden in het huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koken, wassen en douchen. Het probleem met vochtige lucht is dat het moeilijker warm te stoken is dan droge lucht. De radiator en ketel zullen dus meer werk moeten verrichten om een huis warm te krijgen ten opzichte van droge lucht. Door een ruimte goed te ventileren, geeft u de vochtige lucht de mogelijkheid om het pand te verlaten terwijl u de droge lucht juist binnenlaat. Uiteindelijk is dit beter voor uw gezondheid én uw portemonnee.

Ducoton 10 ventilatierooster

Het Ducoton 10 ventilatierooster is een tijdloze klassieker en is één van de meest verkochte ventilatieroosters. De Ducoton 10 heeft een zelfregulerende klep die ervoor zorgt dat het binnenklimaat stabiel blijft. Ondanks de kracht van de wind zal het gehalte fris lucht gelijk blijven. Door deze klep zal er ook geen tocht ontstaan in de woning of het pand. Er kan daarnaast gekozen worden om een filter in het rooster te plaatsen. Zo weet u zeker dat de lucht die naar binnen komt schoon is en u kunt genieten van een goed geventileerde ruimte.

DucoTon 10 ventilatierooster

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a