Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Dubbel openslaande deuren

Dubbel openslaande deuren van Kura

Met dubbel openslaande deuren wordt het eenvoudiger om een pand te verlaten of te betreden wanneer deze deuren opengezet worden. Vooral in de zomer kan men veel profijt hebben van deze deuren. Het wordt in één klap een stuk eenvoudiger om een feest te geven of grotere groepen mensen tussen binnen en buiten te laten bewegen. Heeft u een kantoor waar meerdere mensen letterlijk door één deur moeten? Dan biedt zo’n openslaande deur een goede uitkomst. Daarnaast geven deze deuren een meer uitnodigend uiterlijk. Een enkele deur geeft van een afstand nou eenmaal een vernauwende uitstraling terwijl deze grote opening uitnodigt om het pand te betreden

Verschillende designs

De professionals van Kura zijn instaat om een groot aantal designs af te leveren. Zo bent u verzekerd van een resultaat waar u achter staat. De dubbel openslaande deuren zijn daarnaast leverbaar in verschillende kleuren. Geef de wensen door aan Kura Kozijnen BV – Alblasserdam en er zal gegarandeerd een nette deur afgeleverd worden. Ook op verschillende maten kozijnen kunnen deuren geleverd worden. Geef mensen of bezoekers de mogelijkheid om snel in en uit het pand te bewegen met deze deuren. Nodig mensen van veraf uit om een kijkje in het pand te nemen en maak gebruik van de snelle doorstroom die deze deuren te bieden hebben.

Nodig mensen uit met dubbel openslaande deuren

Zie hieronder een paar voorbeelden

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a