Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Lamella in frame

Jaloezie en shutter in één

Kura biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om raamdecoratie op draaikiepramen. Een Lamella in een frame kan een smaakvolle toevoeging zijn aan uw raam. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter. Het product kan alleen gekanteld worden door een handgreep te verstellen die om de lamel heen gevestigd is. De raamdecoratie kan in elke hoek gezet worden waardoor er zelf bepaalt kan worden hoerveel licht naar binnen gelaten moet worden. Hiermee valt ook meteen te bepalen hoeveel privacy u wilt hebben. Zo kan ervoor gekozen worden om nog wel licht naar binnen te laten vallen zonder dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden op maat gemaakt. Zo bent u verzekerd van een passend resultaat waar u blij van zult worden. Doordat de Lamella in een frame geplaatst worden, zal de raamdecoratie niet in de weg gaan zitten bij het openen of sluiten van een raam. Bovendien krijgt de Lamella hierdoor een luxe uitstraling die de positieve aspecten van jaloeziën en shutters samenvoegt. Er geldt bij de Lamella in frame wel een maximale breedte van 120 cm.

Lamella in frame

Lamella in Frame

Zie hieronder een paar voorbeelden

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a