Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Jaloezie in frame

Lichtinval volledig in de hand

Zelf bepalen hoe en wanneer er licht naar binnen mag komen? Dan is een jaloezie in frame een goede optie. Jaloezieën zijn ideaal voor het reguleren van de lichtinval in een woning of pand. Zo kan ervoor gekozen worden om de raamdecoratie helemaal omhoog te laten waardoor er volledig zicht en lichtinval is. Daarnaast kunnen de jaloezieën ook omlaag worden gelaten. Bij deze stand heeft de gebruiker de totale controle over de lichtinval. De jaloezieën kunnen namelijk horizontaal in het kozijn gelaten worden waardoor er nog vrij zicht is, maar de jaloezieën kunnen ook compleet verduisteren door ze bijna geheel verticaal te positioneren. Ideaal voor ramen waar niet altijd doorheen gekeken dient te worden of licht doorheen hoort te komen.

Op maat gemaakte jaloezieën

Een jaloezie in frame is zo ontworpen dat het nooit in de weg zal komen te zitten. Dus ook wanneer er een wind door de kamer waait zal de jaloezie gewoon op zijn plek blijven hangen. Door het op maat gemaakte frame zal de aansluiting op het kozijn naadloos zijn en zal het geluid dat de jaloezieën kunnen produceren bij wind niet of nauwelijks aanwezig zijn. Bij het plaatsen van het frame en de jaloezieën zullen geen boren en schroeven aan te pas komen. Het frame wordt namelijk middels een magneetstrip geplaatst.

Jaloezie in frame

Jaloezie in frame

Zie hieronder een paar voorbeelden

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a