Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Aluminium kozijnen

Veelzijdigheid

Aluminium staat voor veelzijdigheid. Architecten, bedrijven en particulieren: Allen gebruiken veelvuldig aluminium voor kozijnen, ramen en deuren. De lange levensduur, het geringe onderhoud, de hoge stabiliteit, de vele kleurvarianten én de vrijwel onbegrensde toepassingsmogelijkheden, maken aluminium kozijnen tot een hoogwaardig en daarom geliefd product.

Heroal

KURA biedt met HEROAL een topmerk aluminium kozijnen. Met een verdiept blokprofiel met een inbouwdiepte van 125 millimeter, zijn de kozijnen van HEROAL ideaal voor bijvoorbeeld het gebruik tijdens renovaties. De aluminium kozijnen – dus ook de verdiepte versie – kunnen worden uitgevoerd met inbraakwerend SKG gekeurd beslag, conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Comfort verhogend

URA gebruikt standaard hoogrendementsbeglazing HR++ met warm-edge randafwerking, dit is een zwarte kunststof randafwerking tussen de spouw voor een hogere isolatiewaarde (0,1 – 0,2 beter dan standaard HR++) dit staat garant voor zeer goede isolatiewaarde en het werkt ook comfort verhogend. 

Daarnaast zijn veel typen figuurbeglazing zoals mat (satijn) of gestraald glas met uw huisnummer of naam mogelijk en glas in lood hoort daarbij uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ventilatieroosters

Ventileren is enorm belangrijk voor uw gezondheid. We douchen, wassen en koken veel en brengen daarmee veel vochtige lucht in de woning. Deze vochtige lucht wordt afgevoerd door de natuurlijke ventilatie bij gebruik van ventilatieroosters. Daarnaast levert het ook wat op; want droge lucht stook je nu eenmaal sneller warm, een leuke bijkomstigheid.

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a