Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Hefschuifpuien

Gunstige kenmerken

Kura maakt gebruikt van hefschuifpuien, het voordeel hiervan is dat de loopwielen alleen belast worden als u de deur verplaatst, daarnaast is er dan nog een extra voordeel, omdat de deur in ruststand de loopwielen intrekt en daardoor op de dorpel rust kan er geen vuil onder waaien. Wel zo prettig in onderhoud.

Veelzijdig en veilig

Hefschuifdeuren van KURA kennen vrijwel onbegrensde mogelijkheden. De toepassing met inbraakwerend beslag en het gebruik van stalen en aluminium constructies, geven u de zekerheid dat u bij KURA een kwalitatief hoogwaardige hefschuifpui krijgt.

Standaard voorzien van uittilbeveiliging, een afsluitbare hendelgreep aan de binnenzijde en een komgreepje aan de buitenzijde. Tegen meerprijs kunnen wij uiteraard ook een hendelgreep aan de buitenzijde leveren en voorzien van SKG*** cilinder.

Glas

KURA gebruikt standaard hoogrendementsbeglazing HR++  met warm-edge randafwerking, dit is een zwarte kunststof randafwerking tussen de spouw voor een hogere isolatiewaarde (0,1- 0,2 beter dan standaard HR++)   dit staat garant voor zeer goede isolatiewaarde en het werkt ook comfort verhogend.

U kunt ook kiezen voor éénzijdig of tweezijdig gelaagd veiligheidsglas ter beperking van letselschade of verhoging van de inbraakwering.

Kwalitatief hoogwaardige schuifpui

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a