Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,1

Gevelbekleding (keralit)

Duurzaam en onderhoudsarm

Bij aankoop van gevelbekleding bij Kura bent u verzekerd van kwaliteit. Er wordt namelijk gewerkt met gevelbekleding van Keralit. Deze bekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Zo heeft u de esthetische voordelen van hout maar de materiele voordelen van kunststof. De kunststof is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Deze grondstof zorgt voor de oersterke eigenschappen van de kunststof. De panelen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en met name de krimp en uitzetting van de panelen zijn tot een minimum beperkt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het uiterlijk van het huis wanneer er grote temperatuurverschillen plaats vinden.

Verschillende soorten bekleding

Kura heeft verschillende soorten gevelbekleding die geplaatst kunnen worden. Deze bestaan uit twee soorten sponningsdeel en een potdeksel. De sponningsdelen bestaan aan losse panelen die horizontaal en verticaal te monteren zijn. Hier valt nog een keuze te maken tussen smalle en brede panelen. Daarnaast kan uiteraard de kleur aangepast worden naar uw wensen. De potdeksel panelen bestaan uit panelen die overlappen. Door de overlapping van de panelen ontstaan er lichte schaduwen onder de verschillende panelen waardoor zachte lijnen gevormd worden. De overlapping zorgt voor een klassieke uitstraling die de illusie van een houten gevel uiterst realistisch verkoopt.

Gevelbekleding

Gevelbekleding boven en onder de ruiten

Zie hieronder een paar voorbeelden

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a