Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Kozijnen

Opgericht

Kura is sinds 1978 actief in de kozijnenbranche, oorspronkelijk gestart in Maastricht en sinds 2005 ook in Alblasserdam. Vanuit Alblasserdam verrichten wij onze werkzaamheden in Zuid Holland. Met een gedreven team van 10 medewerkers , die passie en liefde voor het vak hebben, hebben wij sinds 2005 al vele mooie opdrachten mogen realiseren.

Kiest u voor KURA? Dan profiteert u van onze uitgebreide ervaring en deskundigheid. Zo kunnen we u helpen bij ieder vraagstuk dat te maken heeft met kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren. Hierbij laten we u kennismaken met de meest moderne technieken en de laatste trends. Ieder jaar verwelkomen wij zo’n 300 nieuwe klanten die een beroep op ons doen.

Kleurrijk

Naast de standaardkleuren wit (RAL 9016) en crèmewit (RAL 9001) biedt Kura een ruime keuze aan kleurcombinaties. Deze kleurcombinaties zijn verkrijgbaar in renolitfolie (met houtnerfstructuur). Omdat we tevens gebruikmaken van het Reproline-kozijn (ultieme houtlook) van Kömmerling, zijn onze kozijnen vrijwel niet te onderscheiden van houten kozijnen.

Inbraakvertragend hang- en sluitwerk

Inbraakvertragend hang en sluitwerk is niet meer weg te denken uit deze tijd. Reeds een aantal jaren geleden boden wij als eerste in onze regio de mogelijkheid om hang en sluitwerk in kozijnen toe te passen met SKG gekeurd beslag conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Het garandeert u niet alleen een uitstekende inbraakvertraging maar ook de zekerheid van de beste productkwaliteit.

K-Vision kozijnen

K-Vision Primus
vlak profiel, inbouwdiepte 76 mm) Uf waarde 1,1 W/(1m2.k) Voorzien van zwarte rubbers. Hoekenmet standaard 45° schuine lasverbinding

K-Vision Trend
verdiept/afgeschuind kozijnprofiel, inbouwdiepte 120 mm ) Uf waarde 1,2/1,4 W/(1m2.K) 5 kamer aanslagdichting, voorzien van zwarte rubbers hoeken met standaard 45° schuine hoeklasverbinding

K-Vision Trend Reproline
verdiept/afgeschuind kozijnprofiel inbouwdiepte 120 mm ) Uf waarde 1,2/1,4 W/(1m2.K) 5 kamer aanslagdichting, voorzien van zwarte rubbers. HVL verbinding voor de ultieme houtlook verbinding.

K-Vision Kubus
(verdiept blokprofiel, 120 mm ) Uf waarde 1,2/1,4 W/(1m2.K) 5 kamer aanslagdichting, voorzien van zwarte rubbers

Bekijk hier onze kozijnen

Comfort verhogend

KURA gebruikt standaard hoogrendementsbeglazing HR++ met warm-edge randafwerking, dit is een zwarte kunststof randafwerking tussen de spouw voor een hogere isolatiewaarde (0,1 – 0,2 beter dan standaard HR++) dit staat garant voor zeer goede isolatiewaarde en het werkt ook comfort verhogend. 

Daarnaast zijn veel typen figuurbeglazing zoals mat (satijn) of gestraald glas met uw huisnummer of naam mogelijk en glas in lood hoort daarbij uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ventilatieroosters

Ventileren is enorm belangrijk voor uw gezondheid. We douchen, wassen en koken veel en brengen daarmee veel vochtige lucht in de woning. Deze vochtige lucht wordt afgevoerd door de natuurlijke ventilatie bij gebruik van ventilatieroosters. Daarnaast levert het ook wat op; want droge lucht stook je nu eenmaal sneller warm, een leuke bijkomstigheid.

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a