Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Plissé in frame

Voor ieder wat wils

Een plissé in frame is ideaal voor bijna iedere denkbare situatie. Doordat het plissé in een groot aantal soorten stof leverbaar is, zal er voor ieder wat wils tussen zitten. Zo zal er in een slaapkamer vaak gekozen worden voor een volledig verduisterende stof, terwijl er in de woonkamer misschien voor een meer decoratieve stof gekozen zal worden. Plissé is eenvoudig op te vouwen door een schuifbalk in het frame naar boven of beneden te bewegen. Doordat de boven- en onderzijde van het plissé verplaatst kan worden, heeft gebruiker volledige vrijheid in het plaatsen van het plissé. Zo kan er zelfs voor gekozen worden om een kleine strook in het midden van het raam te verduisteren of te bedekken omdat hier bijvoorbeeld de zon net vervelend in de ogen schijnt.

Eenvoudig maar effectief vergrendelsysteem

Het vergrendelsysteem op de ramdecoratie is eenvoudig te gebruiken maar toch uiterst effectief. Zo kunt u met gemak de boven- of onderkant van het plissé in frame verstellen en weer vastzetten. Daarnaast worden alle frames op maat gemaakt waardoor deze naadloos aan zullen sluiten op de omringende kozijnen. Het is mogelijk om dit product tot een breedte van 200 cm te produceren. Ook voor relatief brede ramen is deze raamdecoratie dus uitermate geschikt.

Plissé in frame

Plissé in frame

Zie hieronder een paar voorbeelden

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a