Onze klanten waarderen ons met het cijfer:9,2

Gevelbekleding/rolluiken

Andere uitstraling met gevelbekleding

Een huis met gevelbekleding kan een heel andere uitstraling hebben dan een huis zonder deze bekleding. Daarnaast kan het bij sommige soorten bekleding zelfs eenvoudiger worden om de buitenkant van uw huis schoon te houden. Zo zal de kunststof gevelbekleding van Keralit eenvoudig schoon te maken zijn terwijl het de uitstraling van hout heeft. Naast Keralit werkt Kura nog met gevelbekleding van Rockpanel. Deze bedrijven hebben beiden een schat aan ervaring en leveren hoogwaardige producten die lang mee zullen gaan. Zo bent u verzekerd dat er lang van de gevel genoten kan worden.

De verschillende materialen van gevelbekleding

Keralit en Rockpanel werken beiden met verschillende materialen. De materialen van beide bedrijven hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen de elementen. Keralit maakt gebruik van kunstof dat gemaakt is van het gepatenteerde Fiberyl®. Deze unieke mix van duurzame kunststof zorgt voor een oersterk paneel dan bestand is tegen de verschillende uitdagingen die de natuur kan bieden. De panelen van Rockpanel zijn daarentegen weer gemaakt van steenwol. Steenwol heeft van nature de eigenschap dat het duurzaam, brandveilig en dimensiestabiel is. Bovendien zijn de panelen van Rockpanel eenvoudig te verwerken en is weinig onderhoud nodig. De gevelbekleding van beide bedrijven is in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kan het pand precies de uitstraling krijgen die u wenst.

Gevelbekleding

Gevelbekleding uitstraling

Bekijk hier onze gevelbekledingrolluiken/screens

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)

    a